Arbëri

Bislimi ka pezulluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Doganës shkaku i pandemisë

Bislimi ka pezulluar konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Doganës shkaku i pandemisë
 

Sikur disa institucione dhe kompani publike që kanë mbetur me ushtrues detyre të drejtorit të përgjithshëm, edhe Dogana e Kosovës është në këtë situatë, përkundër që konkursi për drejtor të Doganës ishte shpallur nga Ministria e Financave dhe Transfereve para tre muajve.

Ministri në detyrë i kësaj ministrie, Besnik Bislimi, ka vendosur që t’i pezullojë procedurat e përzgjedhjes së drejtorit me arsyetimin e shfaqjes së pandemisë në vend.