Arbëri

IKSHPK: Akoma ekziston rreziku i përhapjes së koronavirusit

IKSHPK: Akoma ekziston rreziku i përhapjes së koronavirusit

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka bërë thirrje për mosrelaksim dhe qëndrim në shtëpi, pasi thotë se në Kosovë, pavarësisht se ka rënë numri i të infektuarve, vazhdon të ketë rrezik të përhapjes së koronavirusit.

IKSHPK-ja bëri thirrje pasi këto ditë, në qytete të ndryshme e edhe në kryeqytet është parë numër i madh i qytetarëve duke lëvizur.