Arbëri

Sonte në Desku: Kapërcimi i izolimit

Sonte në Desku: Kapërcimi i izolimit
 

Nuk ka qenë sfidë vetëm parandalimi i përhapjes së virusit korona dy muajt e fundit por edhe menaxhimi i shëndetit mendor të qytetarëve gjatë masave kufizuese të lëvizjes.

Mesazhi aq shumë i përsëritur “Rri n’shpi” ka qenë i lehtë për t’u thënë, por çka ka prodhuar qëndrimi mbyllur do të flasim sonte në Deskun e KOHËS me mysafirët tanë Sami Rexhepi, psikiatër dhe Linda Hoxha, psikologe.