Arbëri

Ekonomia e Kosovës do të humbë deri në 500 mln euro për shkak të pandemisë

Ekonomia e Kosovës do të humbë deri në 500 mln euro për shkak të pandemisë
 

Ekonomia e Kosovës do të humb deri në 500 milionë euro si pasojë e pandemisë me COVID-19, ka thënë ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve.

Sipas tij, pakoja për rimëkëmbjen e ekonomisë pasi të kalojë pandemia do të jetë rreth 1 miliard euro e cila do të jetë e shpërndarë në disa fusha.