Arbëri

Liberalizimi i së hënës

Foto: Koha
 

Një shoqëri që mendon në sistem binar-mbyllje e plotë ose hapje e plotë-ka nevojë për modele udhëzimesh

1.

Prej herët në mëngjes dëgjohen veturat duke kaluar nëpër rrugën “Agim Ramadani”. Është e hënë, ditë pune dhe makinat bëjnë atë që bëjnë çdo ditë të hënë, me lëvizjen e tyre lajmërojnë se çdo gjë ka filluar jetën me rutinë. Madje se ka filluar edhe më herët se orari i punës, se rutina fillon para orarit të punës.