Arbëri

Rukiqi thotë se vendimi për organizimin e dasmave do të merret në varësi të situatës epidemiologjike

Rukiqi thotë se vendimi për organizimin e dasmave do të merret në varësi të situatës epidemiologjike
 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka folur për organizimin e ahengjeve, dasmave dhe dëmet ekonomike në zinxhirin e ofruesve të shërbimeve të lidhura me organizimin e tyre.

Kur u njoftua se për shkak të pandemisë do të anulohen dasmat dhe ahengjet, Rukiqi ka deklaruar se ka pranuar dhjetëra kërkesa dhe ankesa nga persona të cilët janë të lidhur me këtë fushë.