Arbëri

Pronarët e sallave të dasmave, të shqetësuar për anulimin e ahengjeve

Pronarët e sallave të dasmave, të shqetësuar për anulimin e ahengjeve
 

Drejtues të Komunës së Prizrenit dhe të Shoqatës së Afaristëve “Esnaf” të premten kanë mbajtur një takim me përfaqësuesit e sallave të dasmave e restoranteve, që janë ndër bizneset më të prekura gjatë kohës së pandemisë.

Me këtë rast, është diskutuar mbi efektet e mundshme negative të anulimit të ahengjeve në vitin 2020, pasi që sipas përfaqësuesve të këtyre bizneseve, pos salloneve të dasmave, me një masë të tillë do të goditeshin edhe sektorët e tjerë të ekonomisë, si ushqimi, tekstili, argjendaria, etj.