Arbëri

MASHTI nis procedurat për zgjedhjen e recensentëve që do t’i vlerësojnë tekstet e reja

MASHTI nis procedurat për zgjedhjen e recensentëve që do t’i vlerësojnë tekstet e reja
 

Ministria e Arsimit, Shkencës e Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) ka bërë thirrje publike për recensentë për vlerësimin e dorëshkrimeve për klasat 3,8,12 si dhe për dorëshkrimet të cilat nuk janë vlerësuar pozitivisht nga recensentët vitin e kaluar.

Sipas konkursit, recensentët duhet të kenë kompetencë profesionale për vlerësimin e aspekteve të caktuara të tekstit shkollor, shkruan KOHA.