Arbëri

PDK-ja akuzon Qeverinë për abuzim e neglizhencë me arsimin

PDK-ja akuzon Qeverinë për abuzim e neglizhencë me arsimin

Myzafer Shala i PDK-së ka kritikuar Qeverinë në detyrë për, siç ka thënë ai, abuzimet që janë duke u bërë nga Ministria e Arsimit. Sipas PDK-së, qeveria në detyrë është treguar e vonuar, e paaftë dhe neglizhente në këtë fushë.

Në një konferencë për media, ish-ministri i Inovacionit ka thënë se Ministria e Arsimit ka bërë gabime dhe abuzime me programin mësimor për nxënësit parauniversitar gjatë periudhës së pandemisë.