Arbëri

Tjetër protestë nga ballkonet – tani me parulla, qytetarët duan zgjedhje në qershor

Tjetër protestë nga ballkonet – tani me parulla, qytetarët duan zgjedhje në qershor

Pas protestave në ballkonet e tyre me enë të ndryshme, shumë qytetarë kanë protestuar duke shkruar parulla të ndryshme dhe duke i vendosur në ballkonet e tyre.

“Prishtina me Albinin”, “51 për qind me Albinin”, “Duam Zgjedhje”, “Zgjedhje në Qershor”, “Albin jemi me ty”, janë vetëm disa prej parullave që qytetarët në Prishtinë kanë vendosur në ballkonet tyre, transmeton KOHA.