Arbëri

Kurti bisedë telefonike me Engelin për pandeminë dhe politikën

Foto nga Twitteri i Albin Kurtit
 

Kryeministri në detyrë Albin Kurti, ka zhvilluar bisedë telefonike me kongresistin amerikan Eliot Engel. Temë diskutimi ishin pandemia Covid-19 dhe situata politike.

Kurti thotë se e ka falënderuar për angazhimin e tij për Kosovën.