Arbëri

Posta e Kosovës nga sot me numër të rritur të zyrave postare dhe orar të zgjatur të punës

Posta e Kosovës nga sot me numër të rritur të zyrave postare dhe orar të zgjatur të punës
Foto: Koha / Ilustrim

Posta e Kosovës njofton qytetarët se nga sot ka rritur numrin e zyrave postare si dhe ka zgjatur orarin e punës të zyrave kujdestare deri në ora 22:30.

Posta është e hapur çdo ditë pune, përfshirë edhe të shtunave në 7 regjionet e Republikës së Kosovës me 93 zyra postare aktive, prej tyre 11 punojnë nga ora 08:00 -22:30, duke ofruar shërbime në përshtatje të vendimit të Qeverisë për lëvizjen e lirë tyre.