Arbëri

44 persona të karantinuar në Qendrën e Studentëve lirohen, futen 107 të tjerë

44 persona të karantinuar në Qendrën e Studentëve lirohen, futen 107 të tjerë
 

Drejtori i Qendrës së Studentëve, Fatmir Sfishta, ka njoftuar se janë liruar 44 persona nga karantina në konviktet e Qendrës Studentore në Prishtinë, ndërkohë që aty pritet të futen 107 persona, të cilët sot do të kthehen nga Zvicra, ka raportuar KP-ja.

“Të gjithë personat që dje janë testuar, 44 prej tyre që kanë dal negative. Fatmirësisht sot janë liruar dhe kanë shkuar nëpër shtëpitë e tyre. Ne sot presim një kontingjent të bashkëqytetarëve tanë të cilët udhëtojnë nga Zvicra, janë 107” ka thëne Sfishta.