Arbëri

Hakmarrja e shëndetësisë

Hakmarrja e shëndetësisë
Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Jo të gjitha deficitet në luftën kundër pandemisë, e kanë burimin te kriza e tashme politike. Pandemia ka nxjerrë në pah mungesat e shumta në sektorin e shëndetësisë.

Lul Raka është mikrobiolog dhe për të COVID-19 nuk përbën pandeminë e parë agresive të cilës i ka dalë përballë. Në vitin 2014 ai kishte shkuar në Liberi për t’i ndihmuar kolegët e tij në luftën me virusin vrasës të Ebolas.