Arbëri

14 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri, shkon në 562

14 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri, shkon në 562
Foto: Reuters
 

Janë shënuar 14 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri, duke çuar numrin e të prekurve në 562.

Deri më tani janë 26 personat që kanë humbur jetën si pasojë e koronavirusit, ndërsa qytetet me më shumë raste të prekurish janë Tirana dhe Shkodra, transmeton TCH.