Arbëri

​Shqipëri, sot mund të dalin nënat dhe fëmijët

​Shqipëri, sot mund të dalin nënat dhe fëmijët

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se sot në qendrat urbane do të dalin në këmbë vetëm nënat dhe fëmijët.

Sipas tij, kjo lëvizje mund të bëhet deri në orën 11:00, transmeton KP.