Arbëri

Zyra e Merkelit u përgjigjet shoqatave nga diaspora, kërkon nga politikanët në Kosovë ta kthejnë vëmendjen te pandemia

Zyra e Merkelit u përgjigjet shoqatave nga diaspora, kërkon nga politikanët në Kosovë ta kthejnë vëmendjen te pandemia
 

Zyra e kancelares gjermane Angela Merkel, u është përgjigjur 15 shoqatave nga diaspora që i shkruajtën ditë më parë për gjendjen politike mes pandemisë në Kosovë dhe i kërkuan mbështetje.

Zyra e kancelares në letrën që ua ka kthyer shoqatave nga diaspora, të cilën e ka siguruar sërish KOHA, siguron se Gjermania dhe kancelarja Merkel vazhdojnë të jenë të përkushtuara për të ndihmuar Kosovën, si në përballjen e krizës aktuale ashtu edhe për rifillimin e dialogut në mes të Kosovës dhe Serbisë.