Arbëri

15 shoqata nga diaspora i shkruajnë letër Merkelit për gjendjen politike mes pandemisë në Kosovë, i kërkojnë mbështetje

15 shoqata nga diaspora i shkruajnë letër Merkelit për gjendjen politike mes pandemisë në Kosovë, i kërkojnë mbështetje
Foto: Reuters
 

Pesëmbëdhjetë shoqata nga diaspora, i janë drejtuar me një letër kancelares gjermane Angela Merkel për gjendjen aktuale politike në Kosovë, mes pandemisë me Covid-19.

Ato apelojnë për një përmirësim të situatës, siç thonë në letër, të tendosur dhe gjithashtu kërkojnë mbështetje nga kancelarja Merkel.