Arbëri

Kufizimi i lëvizjes ul shkallën e aksidenteve dhe të krimit

 

Asnjë aksident me fatalitet nuk është raportuar brenda 24 orëve të fundit në Kosovë.

Në këtë ka ndikuar kryesisht kufizimi i lëvizjes së qytetarëve, sidomos në javët e fundit, si masë parandaluese e përhapjes së koronavirusit, raporton KOHA.