Arbëri

Vendi ku mund të bëni blerje të sigurt!

Vendi ku mund të bëni blerje të sigurt!
Artikull i sponsorizuar
 

Ka mbi një muaj që kur në Kosovë, janë paraqitur rastet e para me COVID-19.

Ky virus infektues, ka bërë që qytetarët të qëndrojnë brenda dhe të dalin vetëm kur kanë nevojë të furnizohen me gjëra esenciale.