Arbëri

Në Shqipëri 409 të infektuar nga Covid-19, 182 të shëruar dhe 23 viktima

Në Shqipëri 409 të infektuar nga Covid-19, 182 të shëruar dhe 23 viktima

Në Shqipëri deri tani janë evidentuar 409 të infektuar me COVID-19, 234 raste aktive, 182 të shëruar, 23 të vdekur, ndërsa janë kryer 3 223 teste gjithsej.

Këto shifra janë bërë të ditura nga adresa zyrtare e platformës “coronavirus.al”, e krijuar me qëllim informimin e qytetarëve për shifrat zyrtare, vetëm për situatën e të prekurve me COVID-19 në Shqipëri.