Arbëri

Koronavirusi shpërfaq problemet e sistemit shëndetësor në Kosovë

Me sistem të brishtë shëndetësor dhe stagnim të reformës shëndetësore Kosova ka gati një muaj që ka filluar luftën me pandeminë globale të njohur si COVID-19.

Mungesa e sigurimeve shëndetësore, mungesa e sistemit informativ shëndetësor, dhe mungesa e specialistëve të fushës së epidemiologjisë, kanë vënë në pah problemet ndër vite të sistemit shëndetësor në vend.