Arbëri

Demi: RTK-në duhet me e mbyllë, nuk mund të shpëtohet

Demi: RTK-në duhet me e mbyllë, nuk mund të shpëtohet
 

Analisti politik, Agron Demi, përmes një postimi në Facebook ka thënë se RTK duhet të mbyllet, pasi ajo nuk mund të shpëtohet.

“RTK-në nuk guxojmë ta injorojmë. Edhe pse gjithnjë e më pak e shikojmë RTK-në, gjithnjë e më shumë po paguajmë nga taksat tona për këtë medium partiak. Një kohë kam avokuar për me ndryshuar mënyrën e financimit të RTK-së, me e nxjerrë nga buxheti dhe me u financu direkt nga qytetarët ngase kam menduar se kështu mund të nxirret nga kthetrat e partive. Tash mendoj se RTK duhet me u mbyllë. RTK nuk mund të shpëtohet”, ka shkruar Demi.