Arbëri

Koronavirusi në veri e thellon përçarjen politike në Kosovë

Foto: Koha
 

Përplasjet politike në Kosovë në kohë të pandemisë nuk janë ndaluar. Situata në veri të Kosovës me koronavirusin Covid-19 ka bërë që të përplasen akterët politikë.

Mbrëmë dy komuna serbe në veri të Kosovës, Mitrovica e Veriut dhe ajo e Zveçanit, janë futur në karantinë me vendim të Shtabeve të Krizave të themeluara në këto dy komuna.