Arbëri

Mitrovica Veriore dhe Zveçani në karantinë

Mitrovica Veriore dhe Zveçani në karantinë

Dy komuna serbe në veri të Kosovës, Mitrovica e Veriut dhe Zveçani, janë futur në karantinë me vendim të Shtabeve të Krizave të themeluara në këto dy komuna.

Këtë e ka konfirmuar kreu i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, i cili ka thënë se vendimi ka hyrë në fuqi sot me fillim nga ora 18:00.