Arbëri

EPIK: Emërimi i Lajçakut momentum i ri për të jetësuar vullnetin e 90 për qind të qytetarëve

 

Instituti Epik përmes një komunikate për media, ka thënë se e ka mirëpritur emërimin Miroslav Lajçakut në postin e përfaqësuesit të veçantë të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi nga Këshilli i BE-së.

Ata thonë se mirëpresin edhe vullnetin e unifikuar politik të 27 vendeve anëtare të BE-së, për ta avancuar perspektiven Evropiane të Kosovës dhe gjithë rajonit.