Arbëri

Abbotti përgëzon MSH-në dhe institucionet tjera për menaxhimin e Covid-19 në Kosovë

Abbotti përgëzon MSH-në dhe institucionet tjera për menaxhimin e Covid-19 në Kosovë

Ministri në detyrë i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës Arben Vitia priti sot në takim Ambasadorin e Britanik në Kosovë Nicholas Abbott me të cilin diskutuan për situatën aktuale në Kosovë për sa i përket Korona virusit Covid-19.

Siç njofton kumtesa nga kjo ministri, ambasadori Abbott përgëzoi Ministrin Vitia për punën e bërë nga Ministria dhe institucionet e tjera në përgjigje ndaj situatës epidemiologjike me Koronavirusin Covid-19 dhe shprehu mirënjohjen e tij për përfshirje në këto masa edhe të komuniteteve pakicë në Kosovë, veçanërisht të komunitetit serb.