Arbëri

Prokuroria pezullon hetimin e rasteve që mund të parashkruhen

Prokuroria pezullon hetimin e rasteve që mund të parashkruhen

Hetuesit policorë që merren me hetimin e korrupsionit të profilit të lartë, që nga fillimi i zbatimit të masave emergjente, përfshirë kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe disa aktiviteteve ekonomike, janë angazhuar në stacione ose në patrullim.

Menaxhmenti i Policisë së Kosovës ka marrë vendim që të gjitha kapacitetet e Policisë së Kosovës të merren për mbikëqyrjen e situatës si pasojë e COVID-19, shkruan KOHA.