Arbëri

Sindikatat shëndetësore reagojnë ndaj Kushtetueses lidhur me vendimin për Ligjin e Pagave

Sindikatat shëndetësore reagojnë ndaj Kushtetueses lidhur me vendimin për Ligjin e Pagave
 

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës (FSSHK), ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Kushtetuese për shtyrjen e pezullimit të vendimit për Ligjin e Pagave.

Këtë vendim, të cilin Gjykata Kushtetuese e bëri të ditur të martën, FSShK-ja e ka quajtur të turpshëm dhe degradues për punonjësit shëndetësorë.