Arbëri

MPBAP-ja dorëzon kallëzim penal kundër presidentit Thaçi

MPBAP-ja dorëzon kallëzim penal kundër presidentit Thaçi
 

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, dorëzoi pranë Prokurorisë Themelore në Prishtinë, kallëzimin penal kundër presidentit Hashim Thaçi, ka bërë të ditur përmes një komunikate MPBAP-ja të hënën.

Sipas njoftimit, kallëzimi penal është bërë për deklarimet e presidentit të datës 23 mars, për të mos respektuar vendimet e marra nga Qeveria në raport me masat mbrojtëse kundër virusit COVID-19.