Arbëri

Haxhiu: PLAN përmbysi vullnetin e qytetarëve, por ky vullnet s'ndryshohet pa zgjedhje

Haxhiu: PLAN përmbysi vullnetin e qytetarëve, por ky vullnet s'ndryshohet pa zgjedhje

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka thënë se zgjedhjet e jashtëzakonshme janë të pashmangshme, edhe atë menjëherë pas tejkalimit të situatës nga virusi COVID-19.

“Kushtetuta e Republikës së Kosovës dhe praktika gjyqësore e Gjykatës Kushtetuese, përcakton qartë se vullneti i qytetarëve të Kosovës nuk mund të ndryshohet me krijimin e konjukturave në zyrën e Presidentit”, shkruan ajo.