Arbëri

Qeveria do t’i ndihmojë kompanitë e afektuara për pagat e punëtorëve në dy muajt e ardhshëm

Qeveria do t’i ndihmojë kompanitë e afektuara për pagat e punëtorëve në dy muajt e ardhshëm

Ministri në detyrë i Financave, Besnik Bislimi ka propozuar një pako për emergjencë fiskale.

Ai ka thënë se masat e marra për mbrojtje nga koronavirusi e kanë penguar prodhimin dhe ka rënie të aktivitetit ekonomik në tri kategori, tek qytetarët, komuniteti i biznesit dhe buxheti i shtetit.