Arbëri

Mustafa: Vendimet e LDK-së, në të mirë të Kosovës

Mustafa: Vendimet e LDK-së, në të mirë të Kosovës

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka reaguar të enjten përmes “Facebook”-ut, rreth asaj që e ka quajtur “fushatë e orkestruar kundër LDK-së dhe strukturave të saja drejtuese”.

Ai ka kërkuar që të “injorohet kjo propagandë, e cila përpos se përhap të pavërteta, tenton të krijojë përçarje në këtë kohë të vështirë”.