Arbëri

Kalon mocioni i mosbesimit, bie Qeveria Kurti

Me 82 vota për, 32 kundër dhe 1 abstenim, Kuvendi i Kosovës e ka miratuar të mërkuren mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë, duke e rrëzuar atë.

Në sallë kanë qenë 117 deputetë.