Arbëri

QKSS: Mocioni kundër Qeverisë potencialisht nxit pasigurinë në vend

QKSS: Mocioni kundër Qeverisë potencialisht nxit pasigurinë në vend
 

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) i është bashkëngjitur reagimeve të organizatave tjera të shoqërisë civile dhe prezencës ndërkombëtare për sa i përket zhvillimeve të fundit politike e të sigurisë në vend.

Duke marrë shkas situatën nëpër të cilën po kalon vendi dhe qytetarët, më saktësisht gjendjen emergjente të shpallur tashmë për shëndetin publik në Kosovë si pasojë e virusit COVID-19, QKSS mendon se ajo që më së paku aktualisht i nevojitet vendit dhe qytetarëve është krijimi i një krize të re institucionale.