Arbëri

PDK: Qeveria Kurti uzurpoi pushtetin dhe shkeli rendin kushtetues duke kufizuar lirinë e lëvizjes

PDK: Qeveria Kurti uzurpoi pushtetin dhe shkeli rendin kushtetues duke kufizuar lirinë e lëvizjes
 

PDK: Qeveria Kurti uzurpoi pushtetin dhe shkeli rendin kushtetues duke kufizuar lirinë e lëvizjes

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar ndaj vendimit të Qeverisë së Kosovës për të kufizuar lëvizjen e qytetarëve në kuadër të masave për të luftuar koronavirusin.