Arbëri

Së shpejti nis mësimi në distancë edhe për ciklin e mesëm

Së shpejti nis mësimi në distancë edhe për ciklin e mesëm

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka thënë se mësimi në distancë pritet të vazhdojë edhe për shkollat e mesme të larta.

Bajrami në konferencën për media të hënën, deklaroi se gjitha materialet dhe përmbajtjet e mësimit në distancë do të jenë të hapura, raporton KP-ja.