Arbëri

Odat ekonomike i propozojnë Qeverisë një program të përkrahjes për sektorin privat

Foto: Driton Paçarada / Koha / ilustrim
 

Odat ekonomike i kanë propozuar Qeverisë një program të përkrahjes për sektorin privat.

Përmes një njoftimi për media, Odat thonë se organizatat që përfaqësojnë interesat e sektorit privat konsiderojnë se mbrojtja këtij sektori është jetike për ruajtjen e kapaciteteve të shtetit për të gjeneruar të hyra buxhetore dhe rrjedhimisht edhe për mirëqenien e popullsisë.