Arbëri

Qeveria e Kosovës pezullon linjat ajrore e tokësore nga Gjermania, Franca, Zvicra e Italia

Qeveria e Kosovës pezullon linjat ajrore e tokësore nga Gjermania, Franca, Zvicra e Italia
 

Ministri i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku ka njoftuar se është marrë vendim që të pezullohet të gjitha ardhjet e linjave ajrore dhe tokësore nga Gjermania, Franca, Zvicra e Italia.

Ky vendim thotë të ketë ardhur si masë e parandalimit nga koronavirusi.