Arbëri

Kryeministri Kurti emëron Agon Hamzën e Jeton Zulfajn këshilltarë politikë

 

Prishtinë, 10 mars - Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot dy këshilltarë të tjerë politikë. Siç njofton zyra e tij për komunikim publik, ai ka emëruar Agon Hamzën dhe Jeton Zulfajnë këshilltarë të tij politikë.

Agon Hamza ka përfunduar studimet e doktoratës në Filozofi, në Akademinë e Shkencave dhe Arteve në Lubjanë, Slloveni. Është autor i disa librave dhe eseve e artikujve filozofikë dhe mendimit politik.