Arbëri

Fitnete Seta, një jetë në uniformë në shërbim të atdheut

Foto: Fitnete Seta / Facebook
 

Për t’i shërbyer atdheut në kohën e luftës, vendosi ta veshte uniformën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe të bëhej pjesë e Spitalit Ushtarak në Zonën Operative të Llapit. Është kjo kapitene Fitnete Seta, e cila përveç shërbimit në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, ka shërbyer edhe në Trupat Mbrojtëse të Kosovës dhe shërben sot në Ushtrinë e Kosovës.

Seta, aktualisht, është pjesë e regjimentit të mjekësisë në Forcën e Sigurisë së Kosovës. Ajo thotë se për të është nder dhe privilegj që i ka shërbyer vendit dhe këtë vazhdon ta bëjë.