Arbëri

Propozimi i Aliut që Komisioni për Bujqësi të vizitojë ministritë, s’mbështetet nga anëtarët

 

Mungesa e programit legjislativ nga qeveria dhe draftit punues të komisionit ishte temë diskutimi në takimin e sotëm të Komisionit për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim rural.

Anëtarët e opozitës në komision kërkuan nga qeveria e re të krijojë një draft për planifikimin e punës së këtij komisioni në të ardhmen.