Arbëri

Qeveria pritet të shkarkojë Bordin e Telekomit

 

Qeveria e Kosovës pritet ta shkarkojë Bordin e Telekomit në mbledhjen e ardhshme të saj. Propozimi i ministres Rozeta Hajdari është bazuar në performancën e dobët, keqmenaxhimin dhe aferat korruptuese në të cilat ishte përfshirë ky bord që nga fillimi i emërimit.

Ministria e Zhvillimit Ekonomik pritet që shumë shpejt të shkarkojë nga detyra Bordin aktual të Telekomit të Kosovës.