Arbëri

Thyhen prapë zyrat e AGK-së

Thyhen prapë zyrat e AGK-së
Foto: AGK

Zyrat e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës janë thyer sërish nga persona të panjohur.

AGK-ja, thotë se ndryshe nga hera e kaluar, më 06.12.2019 kur u vodhën pajisje me vlerë të organizatës, kësaj radhe në zyrë nuk mungon asgjë, megjithëse kryesit kanë kontrolluar dhe shpalosur dokumentet.