Arbëri

Qosja: Bashkimi Kosovë-Shqipëri do të ndodhë, pavarësisht zërave kundër

Qosja: Bashkimi Kosovë-Shqipëri do të ndodhë, pavarësisht zërave kundër

Akademiku Rexhep Qosja u shpreh se Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen herët apo vonë, pavarësisht zërave kundër.

Teksa komentoi marrëdhëniet mes Prishtinës dhe Tiranës, Qosja, në një prononcim për “A2”, tha se fërkimet që kanë ndodhur janë të pakuptimta dhe në kundërshtim me orientimin e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.