Arbëri

Moti në Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Moti në Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Fushat me presion të lartë atmosferik që kanë përfshirë rajonin dalëngadalë po dobësohen.

Kështu që për dallim nga ditët e para të javës, të cilat paraqiten me mot stabil dhe të ngrohtë, nga dita e enjte në Kosovë priten kushte tjera meteorologjike.