Arbëri

Shqyrtimi fillestar për aktivistët e akuzuar për “terrorizëm”, me seanca të mbyllura

 

Tre të akuzuarit për përgatitje të veprave terroriste, Gëzon Kastrati dhe Korab Korça nga PSD dhe Ç.G. nga Vetëvendosje këtë të mërkurë janë deklaruar të pafajshëm për veprat të cilat u ngarkohen atyre.

Gjyqtarja Albina Rama ka përjashtuar publikun dhe mediat nga seanca me arsyetimin se i akuzuari Ç.G. është i mitur.