Arbëri

Ministri Reka Apostolovës: Liberalizimi i vizave duhet finalizuar patjetër

Ministri Reka Apostolovës: Liberalizimi i vizave duhet finalizuar patjetër
 

Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka priti sot në takim shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, me ç’rast potencoi domosdoshmërinë për të finalizuar liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës, si një çështje shumë gjatë e prolonguar, thuhet në komunikatën e ministrisë.

Reka theksoi prioritetet e Qeverisë ku theks të veçantë do të ketë përkushtimi për zbatimin e agjendës evropiane, koordinim më i mirë dhe mobilizim për përmbushjen e kritereve nga Marrëveshja e Stabilizim Asociimit dhe dokumenteve tjera përcjellëse.