Arbëri

Ambasada amerikane shpreh ngushëllime për vdekjen e Nexhmije Pagarushës

Ambasada amerikane shpreh ngushëllime për vdekjen e Nexhmije Pagarushës

Ambasada e Amerikës në Kosovës ka shprehur ngushëllime për vdekjen e artistes Nexhmije Pagarusha.

Përmes një postimi në Twitter, ambasada amerikane ka ngushëlluar familjen, shokët dhe të gjithë artistët.