Arbëri

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, diskutohen propozimet për formimin e komisioneve parlamentare

Mblidhet Kryesia e Kuvendit, diskutohen propozimet për formimin e komisioneve parlamentare
 

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani ka thirrur mbledhjen Kryesisë së Kuvendit të Kosovës e cila për herë të parë do të drejtohet nga ajo.

Mbledhja e kryesisë mbahet sot dhe do të diskutohen propozimet për formimin e komisioneve parlamentare.